NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT14

HRT14

Dossier n°14: Hr-meetinstrumenten

Ons dossier van deze maand vestigt de aandacht op het belang van meten. Wat meet hr en wat zijn de aandeelhouders daarmee? Een Engels onderzoek onthult. Wat met al die kwaliteitsnormen? Zijn ze voorbijgestreefd en wat komt er in de plaats? Een interview met John Evans, human error specialist en een onderzoeksartikel bieden een antwoord. Hoe meet hr in de kmo? Wat zijn de meetinstrumenten van de toekomst? HR Tribune stelt orde op zaken

Mieck Vos verhuist van Stad Kortrijk naar KPMG

“Ik was de jongste, maar nu ben ik bij de ouderen”. Mieck Vos hervormde het personeelsbeleid van de stad Kortrijk grondig, maar gaat nu weer terug naar haar oude liefde: de hr-consultancy. Andere mensen in de kijker: Katelijn Vertommen van Reynaers Aluminium, Agnes Bosmans van Truvo, Joe Griesedieck van Korn/Ferry International, Peter Anthonissen over zijn nieuwe boek, Lucia Van de Ginste van Inno.Com.

Focus Fleetmanagement

Belgen en hun auto: bedrijven in ons land houden maar best rekening met die eeuwenoude liefdesrelatie. Alleen is de vraag: welke financieringsmethode hanteer je als je je werknemers een stalen ros wilt gunnen en hoe integreer je bedrijfswaarden als milieuvriendelijkheid in een wagenbeleid dat steeds meer klanten moet bedienen?

Références

Waarden zijn rekruteringsargument
Case: Euroclear

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.