NL | FR | LU
Peoplesphere

Leaders for a day, leaders voor altijd?

Op 19 oktober namen 35 jonge Europeanen deel aan Leaders-for-a-Day, een initiatief van JA Europe. Het doel van dit initiatief is jongeren de kans te geven te leren van top leaders, die ze een volledige werkdag kunnen volgen.

Onder de betrokken leaders bevonden zich Tibor Nacracsics, European Commissioner for Education, verschillende MEPs, CEOs en top managers van AXA, ExxonMobil, HSBC, ManpowerGroup, Nokia, Sage, Telefonica, en nog vele anderen.

Op het einde van de dag werden de studenten en leaders uitgenodigd hun visies op carrières en competentieontwikkeling te geven. Daarnaast woonden ze de presentatie van ‘Millennial Careers: 2020 Vision’ bij, het recente onderzoek van ManpowerGroup.

Leaders-for-a-Day, georganiseerd door JA Europe in samenwerking met AmChamEU, en met de steun van ManpowerGroup en Microsoft wil meer kansen bieden aan studenten die het JA Company Programme gevolgd hebben en die de  Entrepreneurial Skills PassTM (ESP) verkregen hebben. Het initiatief wil jongeren inspireren meer ondernemend te zijn en mentoring programma’s tussen studenten en ervaren professionals te stimuleren.

Meer informatie over het initiatief vindt u hier.

 

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.