NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL107

PSNL107

Dossier N°107: Wie slaagt in een succesvolle ‘onboarding’?

De relatie tussen werkgever en -nemer wordt vaak tijdens de eerste paar dagen of zelfs uren beslist. Hoe kunnen we de basis leggen voor een positieve employee experience tijdens het onboardingproces? Wat moeten we vandaag voorzien om het onthaal en de integratie van nieuwkomers te verzekeren?
En hoe kunnen we nieuwkomers helpen om zo snel mogelijk performant te zijn in hun nieuwe werkomgeving?
U vindt de antwoorden in uw Peoplesphere n°107!

Coverstory

Geert Van Hecke (De Karmeliet)
Hoewel sterrenchef Geert Van Hecke binnenkort de deuren van De Karmeliet sluit, blijft hij in de keuken van de bistro De Refter staan. Daarnaast opent hij binnenkort ook de deuren van een nieuwe zaak in Brugge.

People Company

UZ Gent
Het UZ Gent staat voor tal van uitdagingen op het vlak van HR. Employer branding, personeelsadministratie, performance, psychosociaal welzijn, preventie, enzovoort: het zijn allemaal thema’s waar Valerie Vinck, departementshoofd P&O, aandacht aan besteedt.

Humeur

Walk the talk!

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.