NL | FR | LU
Peoplesphere

Neem deel aan “My Reward Benchmark 2021 by Berenschot”, een uitstekende manier om uw beloningsbeleid te vergelijken met deze van uw sectorgenoten en regio-bedrijven.

Het beloningsbeleid wordt opnieuw een topprioriteit voor ondernemingen. Om het herstel na de crisis het hoofd te kunnen bieden, zullen de beste talenten aan boord moeten gehouden worden en zal een reële aantrekkingskracht voor nieuw talent een absoluten noodzaak zijn. De salarisbenchmark is een essentieel instrument om te meten of uw beloningsbeleid in staat is deze strategische doelstellingen te bereiken. Neem deel aan de My Reward Benchmark 2021-enquête vóór 20 augustus (deadline verlengd tijdens de vakantie).

“My Reward Benchmark by Berenschot” is een jaarlijkse door Berenschot uitgevoerde salarisenquête op de Belgische arbeidsmarkt, in partnership met Group S en Securex. De enquête bestaat uit meer dan 180 referentiefuncties, gegroepeerd in 14 functiefamilies, zoals aanwezig in het merendeel van ondernemingen en organisaties. De benchmarkresultaten worden u vanaf september ter beschikking gesteld via een online tool die u toelaat de markt te analyseren en uw salarissen te positioneren en te vergelijken volgens verschillende criteria.

Salarisbenchmarking is één van de bouwstenen om uw verloningsbeleid jaar na jaar actueel en relevant te houden. Dat is belangrijk, het draagt immers bij tot het bereiken van de strategische doelstellingen van uw organisatie en tot het aantrekken, motiveren en behouden van talentvolle medewerkers. Bij het ontwikkelen of bijsturen van uw verloningsbeleid houdt u dus best rekening met uw externe marktcompetitiviteit.

Hoe kunt u deelnemen?
U levert uw salarisgegevens aan uiterlijk op 20 augustus 2021 . De resultaten zijn beschikbaar vanaf 4 oktober 2021. U beschikt dan gedurende 1 jaar over de resultaten van de salarisenquête.

Het « Basic Participant Pack » (totaalprijs van € 750), bestaande uit:
• Eén jaar toegang tot de nieuwe resultaten vanaf 4 oktober 2021
• Controle van de koppeling van uw functies aan deze van de enquête door een consultant van Berenschot.

Het « In-house Participant Pack » (totaalprijs van € 1.350), bestaande uit:

• Eén jaar toegang tot de nieuwe resultaten vanaf 4 oktober 2021
• Een halve dag advies in het « koppelen » van uw functies aan deze van de enquête
• Controle van de uiteindelijke koppeling van uw functies aan deze van de enquête door een consultant van Berenschot

Schrijf u vandaag nog in! Inschrijving via : https://www.berenschot.be/nl/benchmarking/my-reward-benchmark-by-berenschot

Berenschot garandeert een vertrouwelijke en beveiligde behandeling van uw gegevens en dit conform de GDPR -regelgeving. Alle informatie betreffende de verantwoordelijkheden van Berenschot en de deelnemers in het kader van salarisstudies is beschikbaar op onze website.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.