NL | FR | LU
Peoplesphere

Ons juni-dossier: Een nieuwe HR-era

Binnenkort krijgt u het nieuwste nummer van Peoplesphere in de bus, met als dossier “een nieuwe HR-era is aangebroken”. Hebben start-ups (maar ook oudere bedrijven) in deze nieuwe, digitale economie een nieuwe kijk op People Management? Ontwikkelen ze nieuwe projecten, strategieën en gaan ze anders met hun werknemers om?

Om te weten hoe Uber, bol.com, FOD Sociale zaken, Creax, StoryMe, Bubblepost, LinkID, Showpad, Corilus en Symfonieorkest Vlaanderen hun People Management aanpakken, abonneer u dan snel!

In het magazine kunt u ook alles te weten komen over de visie op People Management van Peter Leyman, CEO van Ryhove vzw. In ons coverinterview bespreekt hij zijn persoonlijke missie, zijn mooiste verwezenlijkingen op vlak van People Management, de uitdagingen waar hij voor staat in het maatwerkbedrijf Ryhove vzw, en nog vele andere zaken.

Om het magazine N°196 (FR)/ N° 96 (NL) te lezen, abonneer u! U kunt ook uw bestelling en uw gegevens per mail sturen naar info@peoplesphere.be.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.