NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL101

PSNL101

Dossier N°101: Op naar 2030: de socio-demografische uitdagingen

Het thema: Op naar 2030: de socio-demografische uitdagingen. Want zelfs als de wetgeving de mensen langer laat werken – wat een groot deel trouwens weigert te doen – zitten we binnenkort toch met een gruwelijk tekort aan werkkrachten. Hoe bereiden bedrijven zich daarop voor ? Welke oplossingen vinden zij voor deze problematiek?

Coverstory

Myriam Hoste (Cartamundi)
Begin 2015 hakte Chris Van Doorslaer, CEO van Cartamundi, een knoop door. Een nieuwe functie, die van HR Group Director, werd gecreëerd. Hij droeg tot dan de HR-strategie op zijn eigen schouders, maar mede door de snelle groei, zowel in omzet als in personeel, van het bedrijf voelde hij de nood om deze verantwoordelijkheid te delegeren. Myriam Hoste werd aangenomen om een HR-visie en strategie te ontwikkelen en te implementeren binnen de onderneming.

27th HRM Night

Presentatie van de kandidaten

Een week in het leven van…

Geert Aelbrecht (BESIX Group)

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.