NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL105

PSNL105

Dossier N°105: Loslaten voor betere performance

Is kunnen loslaten de nieuwe heilige graal van de (people) manager? Stress loslaten, aanvaarden dat we niet overal controle over hebben, irrealistische verwachtingen overboord gooien… Wordt loslaten in de toekomst dan dé manier om performance te behalen? Lees hier alles over in uw Peoplesphere n° 105!

Coverstory

Luc De Donder (Van Marcke)
“Stap voor stap gaan we vooruit in de richting van een nieuwe cultuur. Ik zeg altijd dat een cultuur aanpassen ongeveer een jaar of tien jaar duurt. Ik had gehoopt dat het sneller zou gaan, maar mijn eerste schatting blijkt tot nu toe juist. Een tanker van koers doen veranderen kost tijd.”

People Company

Rode Kruis Vlaanderen
Hulp bieden aan mensen in nood is de reden van bestaan van Rode Kruis Vlaanderen. Om die hulpverlening zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, worden de kernactiviteiten , van bloedvoorziening tot noodhulp, wetenschappelijk onderbouwd. Die focus op evidence based practice loopt steeds meer als een rode draad door alle activiteiten van de organisatie. Peter Catry, HR Directeur van het Rode Kruis Vlaanderen, staat dus helemaal achter evidence based HR management.

Humeur

Beestenboel op het werk

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.