NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT20

HRT20

Dossier n°20: HR: Profit Center

Elke HR-afdeling gaat door het leven als een “kostencentrum”. Daar hoeft geen tekeningetje bij. De meeste HRM leven met dit etiket op het hoofd. Maar kan HR ook het omgekeerde pad bewandelen en uitgroeien tot een “profit center”? Dat is het thema dat we deze maand belichten.

Coverstory

Mark Michiels (De Post)
“Dit bedrijf heeft zoveel positieve punten. Het is het grootste laboratorium in België waar rond verandering wordt gewerkt. Het staat ondertussen wel heel ver van de traditionele administratie.”

Congres

“Performance = Results x Values!”
Het 16de MRH Congres was een groot succes: van 28 tot 31 mei waren een 160-tal HR professionals te gast in Stockholm om na te denken over het thema Values & Performances. Of hoe kunnen de waarden van een bedrijf dagelijks worden geintegreerd en nageleefd met het oog op doorgedreven prestatiegerichtheid…

Références

– Références verovert opnieuw de campus!
– Case Story – Groep S start met webtelevisie

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.