NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT19

HRT19

Dossier n°19: HRM, Policymaker

Een hrm is in essentie een policymaker, maar anders dan op te treden als een ‘policyagent’, waakt de hrm over principes als gelijkheid en rechtvaardigheid en dat in klimaat dat vereist dat je de beste mensen ook het beste geeft. In dit dossier bekijken we verschillende policies: carpolicies, mobiliteitspolicies, ICT-policy, Talentpolicy, Beloningspolicy, etc. Dit alles en nog veel meer!

Coverstory

Marcel Van Aken (Tiense Suiker)
Het is een tijdje stil geweest rond Marcel Van Aken, de hr-manager van 2005 en de man die da herstructureringen afrondde bij Glaverbel en Agfa-Gevaert. Stilgezeten heeft hij echter niet. Zeer recent voltooide hij op een succesvolle en sociaal verantwoorde manier de sluiting van de fabriek van Tiense Suiker in het Waalse Brugelette en momenteel voert hij een herstructurering door bij de administratieve zetel van het bedrijf in Tienen.

Interview

Paul Broeckx (ex-Nestle)
hem te strikken voor een interview, ware het niet dat hij op de HRM Night opdaagde om zijn Award in ontvangst te nemen.

Références

– De War For Talent krijgt een nieuwe betekenis
– Case Story: Belgacom toont zijn ‘Value Proposition’

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.