NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT21

HRT21

Dossier n°21: Top 50 Opleidingen

willen op die manier van de zomer gebruik maken om u de kans te bieden uw strategie rond ‘Training & Development’ te versterken en straks met nieuwe ideeën te kunnen beginnen aan het najaar

Coverstory

Frank Van Massenhove
In december van vorig jaar werd Frank Van Massenhove door de VVBB uitgeroepen tot overheidsmanager van het jaar. “Ik geloof in systemen die door HR ondersteund worden”, zegt hij. “Op die manier hanteren alle mensen dezelfde waarden, dezelfde klantgerichtheid en worden veranderingen in je organisatie door hen gedragen.”

Management

Directieleden bakken zelf hamburgers
Als manager is het belangrijk dat je perfect weet wat er bij je personeel leeft. Maar hoe verwerf je die voeling met de werkvloer? Bij Quick heeft men het antwoord: directieleden worden verplicht minimaal een keer per jaar een dag in een Quick-restaurant te gaan werken

Références

– “Loon is geen taboe meer”
– Case Story: Microsoft lijdt niet onder de ‘war for talent’

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.