NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT25

HRT25

Dossier n°25: International HR

Ze kennen de buitenlandse HR als geen ander en oefenen hun job uit op plaatsen die tot de verbeelding spreken. Dichtbij, ver, verder of heel ver… HR Tribune ging met spreken met Belgische HR Managers in het buitenland en vroeg hen de oren van het hoofd: hoe ze in hun buitenlandse HR-ervaring terecht kwamen, hoe ze de familie erbij betrekken, hoe ze de verschillen ervaren met het Belgische HRM en wat wij hier kunnen leren van onze buitenlandse collega’s. Reis met ons mee…

Coverstory

Jos Destrooper en zijn team (Lotus Bakeries)
Lotus Bakeries wil met haar producten focussen op authentieke specialiteiten en daarin de nummer één zijn, met een sterk merk dat in ieder consumentenhoofd een belletje laat rinkelen. Het familiebedrijf van de familie Boone, die in 1932 de onderneming stichtte, gaat sinds jaren resoluut voor rendabele groei, zowel intern als door middel van allerlei overnames. Een mooie uitdaging voor HR, die alle neuzen in dezelfde richting moet houden. Het HR-team klapt uit de biecht.

Actueel

Michel Deboeck (Fortis)
Op twee weken tijd stortte voor de Fortis-werknemers een wereld in. Achttien jaar werk en opbouw gingen in een razend tempo verloren. Voor de HR-afdeling brak een drukke, onzekere en verwarrende tijd aan, die overigens nog steeds verder duurt. Maar Chief HR Officer, Michel Deboeck bekijkt het vooral positief: “Een unieke uitdaging voor HR.”

Références

– Références Interactive kiest M/V van het jaar
– Case Story – Euroclear: IT en HR trekken samen talent aan

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.