NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT24

HRT24

Dossier n°24: Talent Management

Het begrip ‘Talent Management’ is nooit ver weg. Toch is het voor veel HR Managers nog steeds vaag en weinig werkbaar. De inzet is nochtans groot. Daarom een stand van zaken en enkele praktijkvoorbeelden voor een efficiënt talentbeheer.

Coverstory

Marc De Boom (Alcatel-Lucent)
Bijna twee jaar na de fusie lijkt Alcatel-Lucent zich door de zuurste delen van de appel te hebben gebeten. We spraken met Marc De Boom, de HR-directeur Benelux & Nordics, onder meer over het vertrouwen in de toekomst, de sterktes van België in een internationale context en de vertaling daarvan in het HR-beleid.

Interview

Inge Vervotte
Minister van Ambtenarenzaken wil alles op alles zetten om van de overheid een aantrekkelijke werkgever te maken. In een eerste stap keurde de ministerraad haar ontwerp voor de vereenvoudiging van het ambtenarenstatuut goed. Maar Inge Vervotte onthult ons nog meer plannen.

Références

– Geen crisis op Talentum
– Case Story – Boston Consulting Group verlaat de platgetreden paden

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.