NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT29

HRT29

Dossier n°29: HRM Night

Op 23 april weten we wie de nieuwe HR Manager van het Jaar wordt. Ook het HR Team van het Jaar en het Young HR Talent van het Jaar worden dan in de bloemetjes gezet. HR tribune en RH tribune wijden hun dossiers aan de genomineerden en hun realisaties.

Mensen

Sara Mertens (FedEx Express)
Bij het exprestransportbedrijf FedEx gaat men uit van ieders talenten, en dat opent een wereld van mogelijkheden voor de medewerkers. ‘Rekening houden met wat de mensen willen en kunnen’, dat is het uitgangspunt van Sara Mertens. Zij is HR Manager Benelux & EMEA Headquarters bij FedEx Express.

International

Rik De Buyserie (GDF Suez)
Rik De Buyserie woont in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Hij is Senior Vice President Human Resources van GDF SUEZ Energy Latin America. Een Belg tussen de Latino’s? Werkt dat wel, vroegen wij ons af.

Extra Bijlage Références

> Talentum in elk businessklimaat
> Case Story – Total speelt ‘carrièretroef’ uit

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.