NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT32

HRT32

Dossier n°32: 50 Top-opleidingen

Opleidingen moeten korter, goedkoper en liefst ook in het bedrijf zelf. Dit economische dipje zou het moment zijn om de kennis bij je werknemers bij te spijkeren? Daarom presenteren we dit jaar een Top 50 vol relevante opleidingen die bedrijven naar de toekomst leiden.

Coverstory

Freddy Ginneberge (Bombardier)
Tram- en treinconstructeur Bombardier Brugge leverde een huzarenstukje af. Dankzij het vertrouwen van de werknemers overbrugde het bedrijf een bijzonder moeilijke periode en werft het nu weer aan. Oude gebouwen, hypermoderne transportmiddelen en een hoop geloof in de toekomst leiden tot een nieuwe arbeidsorganisatie. Dit is trots op trein en tram!

Leiderschap ‘Goede leiders scheppen orde in chaos’

‘Welke leiderschapsstijl werkt het best?’. Een vraag die qua fundamenteel belang voor bedrijven alleen moet wedijveren met Shakespeares ‘To be or not to be?’. Het antwoord is nog veel belangrijker, omdat goed leiderschap voor bedrijven een conditio sine qua non is voor een mooie toekomst.

Références

– Een scoop voor na uw vakantie!
– Case Story NMBS: Gevraagd: spoorwegbeambten!

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.