NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT34

HRT34

Dossier n°34: Loonbeleid in de weegschaal!

Een coherent loonbeleid is een deel van de businessstrategie en raakt aan heel veel aspecten van de bedrijfsvoering en HR-componenten. Het ene kan niet zonder het andere: een kwestie van evenwicht… In economische harde omstandigheden de balans bewaren, dat is de uitdaging.

Coverstory

Luc Janssens (Toyota)
Toen hij negen was wou hij personeelsdirecteur worden. En zie, op zijn 55ste is hij general manager HR bij Toyota Motor Europe: enthousiast over de Japanse manier van denken, maar ook met de nodige kritische zin.

Mensen

Stéphane Kodeck
‘Ik ben geen HR-man’, zegt Stéphane Kodeck, executive director corporate services van de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen. Enige tegenstelling is de man niet vreemd. Is hij nu een analytische ‘intuïtieveling’ of een intuïtieve analyticus? Oordeel zelf

Références

– Een modelbemiddelaar!
– Case Story – Baxter: Engagement heeft tijd nodig

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.