NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT41

HRT41

Dossier n°41: hrm in KMO’S

Small is Beautiful! De jongste jaren is er in KMO’s een trend naar een professionalisering van HR merkbaar. Steeds meer geraken ook zaakvoerders van vooral middelgrote ondernemingen overtuigd van het belang van een strategisch HR.

COVERSTORY

Petra Vandendriessche (Nationale Loterij)
Als HRM bij de Nationale Loterij kon Petra Vandendriessche de krijtlijnen uitzetten voor een modern en geheel nieuw HR- beleid. Na drie jaar hard werken zijn de fundamenten nu gelegd. De verdere uitrolling is een proces dat de komende jaren nog heel wat uitdagingen te bieden heeft.

18DE MRH-CONGRES

HRM voor een betere wereld
Engagement & Trust: dat was het thema van het 18de mRH-congres in Bordeaux. De hr-di- recteuren van de BeLux wapenden zich om aan te zetten tot engagement en identificeerden de hefbomen om het vertrouwen te herstellen na een nooit eerder geziene crisis.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.