NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT42

HRT42

Dossier N°42: Recrutering

War for Talent III De klaroenen schallen alweer in de verte. Het wapentuig wordt opgeblonken, de troepen gemobiliseerd. Een nieuwe ‘war for talent’ gloort aan de horizon. HR-professionals die de vorige veldslagen in 1997-2000 en 2007-2008 meemaakten, wetten de messen…

COVERSTORY:

Daniel Bochem (TechTeam Global)
De rode draad in de carrière van Daniel Bochem is de opbouw aan HR. Logisch vindt hij zelf, want: “Daar kun je het meeste verschil mee maken. Ik hou van het creatieve, iets nieuws neer te zetten met een bestaand of een nieuw team.”

HR GIDS:

Corporate wellness op z’n best
Laten we de 20 km door Brussel lopen! Het was bedoeld als een grap, maar het directiecomité van Altran nam de handschoen op. Om zich goed voor te bereiden lieten de zestien leden – tussen 35-45 jaar en sommigen absoluut niet sportief – zich coachen door Royal La Rasante

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.