NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT46

HRT46

Dossier n°46: People Management & Leadership

De ideale people manager. In een sterk veranderende wereld waarin de betrok- kenheid en de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers competitief het verschil kan maken, neemt de people manager een steeds belangrijkere plaats in. Maar wie is die man of vrouw, wat moet hij of zij kunnen en hoe onderbouw je dat?

COVERSTORY

Luc Van Steenwinkel (Pfizer)
Head of HR Benelux bij Pfizer Benelux, Luc Van Steenwinkel heeft als zoon van een zelfstandige steeds een sterke focus gehad op de business. Bij al wat hij deed, stelde hij zich met andere woorden steeds de vraag: helpt dit de business ook vooruit

HR GIDS

Discriminatie op de werkvloer
Wie dacht dat homoseksualiteit intussen algemeen aanvaard is, slaat de bal mis. Ook in arbeidersmi- lieus worden heel wat holebi’s nog behoorlijk op de proef gesteld, blijkt uit een onderzoek van het HIVA in opdracht van het Centrum voor gelijke kansen

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.