NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT47

HRT47

Dossier N°47 : HR Trends for the Future

Thema’s die de nabije toekomst zullen be- heersen zijn de verwoede strijd om talent aan te werven en te behouden, de verwachtingen van werknemers die veel groter zullen zijn, en de globalisatie en toenemende complexiteit. Hoe zal HR hiermee omgaan?

COVERSTORY

Anne-Mie Van de Wiele (VITO)
Anne-Mie Van de Wiele begeleidde bij VITO mee de transitie van puur wetenschappelijke organisatie naar een klantgerichte omgeving. Het lijnma- nagement is ten volle doordrongen van het belang en de impact van peoplemanagement.

HR GIDS: STUDIE TOONT AAN…

Werken in Vlaanderen is plezierig!
Iedereen heeft zijn buik vol van de crisis, het ene be- drijf na het andere gaat failliet en massale ontslagen volgen elkaar op. En toch klinkt de boodschap van het recente onderzoek naar de arbeidsbeleving van 35.000 Vlamingen, dat aan de KULeuven gehouden werd, overwegend positief.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.