NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT48

HRT48

Dossier N°48 : Het arbeidsrecht herdenken

Hoe is het gesteld met ons arbeidsrecht? Kan de arbeidsmarkt efficiënter? En wat met de sociale relaties in ons land, de regionalise- ring? HR Tribune trok met deze en andere vragen naar HR managers en vooraanstaande specialisten.

COVERSTORY

Bart Berings (Cargill)
“Hoeveel bedrijven hebben de crisis doorzwom- men zonder al te grote kleerscheuren? Dat is een van de grote sterktes geworden van ons bedrijf: de stabiliteit die we konden brengen in de organisa- tie gedurende die moeilijke periode heeft er mee voor gezorgd dat we talent konden houden”, zegt Bart Berings, HR Lead Belgium bij Cargill.

HR GIDS: DE TOEKOMST VAN HR

“Het nieuwe statussymbool wordt de afwezigheid van status”
Ondanks de crisis, zitten we in de laatste fase van een lange, opgaande golf. Dat zegt Helmut Gaus. De top van die golf zullen we bereiken omstreeks 2021. Optimisme, vertrouwen en de drang naar vrijheid zullen het komende decennium toenemen

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.