NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT49

HRT49

Dossier N°49: HRM NIGHT 2011

Elf keer uitstekende HR. Op 31 maart weten we wie de nieuwe HR Manager van het Jaar wordt. Ook het HR Team van het Jaar en het Young HR Talent van het Jaar worden dan in de bloemetjes gezet. HR tribune en RH tribune wijden hun dossiers aan de genomineerden en hun realisaties.

COVERSTORY

Christophe De Smedt (Sioen Industries)
Als CHRO bij Sioen Industries werkt Christophe De Smedt vanuit het hoofdkantoor voor de verschillende bedrijven van de Groep. Werken in de context van een shared ser- vicemodel, waarbij hij lokale managers moet overtuigen van elke stap die hij zet, en nadien de factuur stuurt, is niet altijd de makkelijkste. En dan hebben we het nog niet over de crisis gehad…

BUSINESS EXCELLENCE

Geen tevreden klanten zonder tevreden medewerkers!
Leggen steeds hogere eisen niet veel druk op de schouders van het personeel? “Bij Carglass is het hard werken, maar wat we vragen, geven we als bedrijf graag terug. We willen op een excellente manier zorg dragen voor onze mede- werkers”, zegt Jean-Paul Teyssen.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.