NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL56

PSNL56

Dossier N°56: Duurzaamheid en HR

Duur·zaam bn, bw; -zamer, -st. 1. lang durend; 2. weinig aan slijtage of bederf onderhevig, zo staat het in het woordenboek. Maar wat betekent dat voor HR? Hoe kan je als HR-verantwoordelijke je steentje bijdragen aan een duurzame manier van ondernemen? En wat betekent het om in je HR- beleid duurzaam te zijn tegenover de eigen werknemers?

COVERSTORY

Jan De Moor (Recticel)
Jan De Moor spreekt graag over HR, dat is duidelijk. De man is gepassioneerd door zijn vak, en deelt graag zijn ideeën, zijn visie, zijn ervaringen. Trots als het gaat over belangrijke verwezenlijkingen, eerlijk wanneer moeilijke momenten ter sprake komen.

GROOT INTERVIEW

Koen Nevens
Wanneer ben je werknemer? Wanneer ben je zelfstandig? En wat is eigenlijk de relatie met het begrip ondernemer? Het lijkt misschien muggenzifterij, maar het onderscheid is belangrijk wanneer we het hebben over ontslag en sociale zekerheid. Koen Nevens wijdde er zijn doctoraat aan.

ANDERZIJDS

Managementtheorieën: “Alle management is bullshit!”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.