NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL57

PSNL57

Dossier N°57: Strategic Workforce Planning

Hoeveel werknemers heb je vandaag? Welke competenties en skills heb je op dit moment in huis? En morgen? Volgend jaar? Binnen vijf jaar? Welke risico’s zijn er verbonden aan je personeelsbestand? En wat zullen je noden dan zijn? Strategic Workforce Planning stelt enkele cruciale vragen, en wijst de weg naar een antwoord.

COVERSTORY :

Ruth Verlinden (ZNA)
Vandaag is Ruth Verlinden directeur HR en Communicatie bij ZNA, de grootste zorgverlener van ons land. Ze is er de uitdaging aangegaan om een HR-inhaalbeweging te maken. In deze omgeving waar hart én brein belangrijk zijn, voelt ze zich duidelijk als een vis in het water.

GROOT INTERVIEW :

Kilian Wawoe
Bonussen: “Het werkt niet!”, zegt Kilian Wawoe. Tijdens de hoogdagen van de banken, vóór de val van Lehman Brothers en de teloorgang van Fortis en Dexia, werkte Kilian Wawoe als senior- personeelsadviseur bij ABN-Amro Bank. Peoplesphere sprak met een bonus-afvallige.

ANDERZIJDS :

19de mRH-Congres
HRM 2.0: daar gaan we dan !

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.