NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL58

PSNL58

Dossier N°58: Leve de crisis!

Wat kunnen wij, HR-professionals, opsteken van de zogenaamde life sciences als psychologie, biologie, neurowetenschappen? Zijn we wel voldoende op de hoogte van wat er binnen die wetenschappen gebeurt? Houden we er rekening mee in onze dagelijkse praktijk? Moeten we eigenlijk wel terugvallen op wetenschap, of kunnen we onze plan trekken met gezond boerenverstand?

COVERSTORY :

Christine Chaltin (ISS)
Haar carrière schoot als een raket omhoog en bracht haar tot de functie van HR Director bij ISS. Op haar CV zien we het High Potential Programma van Sabena staan, en een passage als Country Manager bij LSG Sky Chefs, en een rode draad van uitdagingen. Als ze zelf mag kiezen, dan zit Christine Chaltin daar waar de actie is.

GROOT INTERVIEW :

Tanja Verheyen
Samen met VRT-journalist Bob Vermeir schreef Tanja Verheyen het boek ‘Remotie – Een stap terug is een stap vooruit’. Daarin beschrijven ze wat een demotie –een stapjeterugindehiërarchie,aldannietvrijwillig–
doet met een mens, maar ook hoe bedrijven demotie best kunnen aanpakken. Een gesprek over een taboeonderwerp.

ANDERZIJDS :

People Management in wielrennen – “Als je erin gelooft, dan kan het”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.