NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL59

PSNL59

Dossier N°59: Leve de crisis!

Is het nu weer crisis? Of nog crisis? Feit is dat de bedrijven weer voor grote uitdagingen staan om ondanks het zware weer overeind te blijven. In dit dossier gaan we na wat de bijdrage kan zijn van humanresourcesmanagement. Beperkt HR zich tot het louter uitvoeren van wat de economieboeken voorschrijven, of slagen we erin om creatief te zijn?

COVERSTORY :

Nicole Balken (Penske Logistics)
“Nieuwsgierigheid, leergierigheid: mensen die nieuwe dingen willen leren en openstaan voor het onbekende zijn degene die het best evolueren binnen het bedrijf, ongeacht hun achtergrond.” Het zijn de woorden van Nicole Balken, HR-directeur Europa bij Penske Logistics. Dat het waar is wat ze aan haar recruiters zegt, daarvan is ze zelf het beste bewijs.

GROOT INTERVIEW :

Christel Verschaeren
Christel Verschaeren wint de tweede AXA Wo_Men@work Award, een prijs die als doel heeft de voortrekkers van professionele gelijkheid te belonen. Neen, zelf is ze het glazen plafond nooit tegengekomen, al had ze wél een duwtje nodig om haar carrière ten volle uit te bouwen. Gesprek met een gepassioneerde Woman at Work.

Voor u aanwezig :

HREPS
Co-creatie en co-dynamiek voor openbare sector.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.