NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL60

PSNL60

Dossier N°60: HRM Night 2012

Op donderdag 29 maart, tijdens de drieëntwintigste HRM Night, wordt bekendgemaakt wie zich ‘HR Manager van het Jaar’ mag noemen. Diezelfde avond weten we ook wie met de titel van ‘HR Team van het Jaar’ en ‘Young Talent’ van het Jaar’ mag pronken. Peoplesphere wijdt deze maand het dossier aan de genomineerden en hun dossier.

COVERSTORY :

Chris Vroman (Ineos Oxide)
“Ik denk niet dat ik er ooit aan gedacht heb, aan een HR-rol. Wel om financiële sleutelrollen te spelen. Maar HR… neen, dat is een beetje door de omstandigheden gekomen. Ik ben er wel zéér tevreden mee.” Gesprek met een atypische HR-directeur in een atypisch bedrijf.

GROOT INTERVIEW :

Mike Ettling
Als CEO van NorthgateArinso heeft Mike Ettling een vogelperspectief op de HR-wereld. Toen hij eind vorig jaar in het land was, was het dan ook meer dan de moeite de man op te zoeken. Een gesprek over standaardisatie, economische turbulentie en HR-uitdagingen.

ANDERZIJDS

“Onderhandelen is een generiek proces“
Onderhandelen is geen voodoo, maar een proces dat je kan analyseren, leren en oefenen. Tijd en energie besteden aan het opkrikken van je onderhandelingsintelligentie is voor HR-managers een goede investering.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.