NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL61

PSNL61

Dossier N°61: De 360° van de HRD

Een van de opdrachten van het HR-management van een bedrijf is nagaan wat de sterke en zwakke punten zijn van de mensen die er werken, om op basis daarvan de individuele werknemers en het bedrijf als geheel naar een hoger niveau te brengen. Maar is HR zich wel bewust van zijn eigen sterktes en zwaktes? Is de HR-directeur, die graag de vinger op de wonde legt bij anderen, zélf wel op de hoogte van hoe anderen naar hem kijken?

COVERSTORY

Gunther Koch (GSK Biologicals)
“Stretchen in een veilige omgeving”
HR is niet zijn eerste liefde, maar wel een hele grote passie waar Gunther Koch graag over vertelt. Gesprek over zelfvertrouwen winnen, het belang van een robuuste strategie, en de bijdrage aan de wereldgezondheid.

GROOT INTERVIEW

Noël Devisch
Baron Noël Devisch is bij de meeste mensen nog steeds gekend als de vroegere voorzitter van de Boerenbond, maar in zijn kantoor in de gebouwen van Aveve praten we vooral met hem als huidig voorzitter van het Remuneration and Nomination Committee Institute.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.