NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL62

PSNL62

Dossier N°62: Happiness@Work

Wat maakt medewerkers gelukkig? En waarom zouden we ons daarmee bezig houden? Is het al niet voldoende dat we hen tevreden stellen, hen gemotiveerd houden? En kan dat eigenlijk wel, iemand anders gelukkig maken? We zoeken het uit.

COVERSTORY

Laurence Vanhée (FOD Sociale Zekerheid)
Laurence Vanhée, directrice Personeel en Organisatie bij de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid, is verkozen tot HR Manager of the Year. Ze kreeg haar titel overhandigd tijdens de 23ste HRM Night op 29 maart in Autoworld. Joke Renneboog mag zichzelf Young HR Talent of the Year noemen, en bij BNP Baribas Fortis vindt u het HR Team of the Year.

ANDERZIJDS

Philippe Muyters
Maatwerk: als er één centraal thema is in het nieuwe loopbaanakkoord dat Vlaams minister van werk Philippe Muyters onlangs afsloot met de sociale partners, dan is het dat wel. Andere trefwoorden: ‘competenties’, ‘talent’, en ‘goesting’.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.