NL | FR | LU
Peoplesphere

HR indicators supporting the realisation of your HR strategy : they’re not a luxury!

Een HR-informatiesysteem als ondersteuning bij de realisatie van de HR-strategie: u droomt ervan, maar denkt bij uzelf dat een dergelijke tool niet binnen het bereik ligt van de non-profitbedrijven? Vergis u niet! Er bestaan systemen die specifiek aangepast zijn aan de non-profitsector.

In navolging van de studiedag van 31 januari ‘Innovation + Quality + Metrics’ organiseren we in de loop van 2012 drie workshops waarbij we de theorie in de praktijk brengen. Deze eerste workshop zal wijzen op verschillende mogelijkheden en zeer concrete oplossingen voorstellen om u toe te staan bij het beheer van de human resources te beschikken over zo precies mogelijke informatie. Bovendien hebben we het ook over welke van de vele indicatoren het meest relevant zijn.

Programma

9u15 Verwelkoming
9u30 Start van de workshop, ingeleid door Christophe LO GIUDICE, hoofdredacteur van Peoplesphere
9u45 Hoe zet je de stap naar meer HR-efficiëntie en draag je beter bij aan de strategie, aangepast aan de realiteit van de non-profitorganisaties, Charles-Eric SIMONS (HR Access)
10u30 Praktijkgetuigenis: Centre Hospitalier de Wallonie Picarde (CHwapi), Vinciane SENTE, HR-directeur
11u15 Pauze
11u30 Interactieve workshop in twee groepen, geleid door de specialisten van HR Access en Peoplesphere
12u15 Samenbrengen van de resultaten, en conclusies
12u30 Lunch en networking

Plaats

FOD P&O – Auditorium
Wetstraat 51 – 1040 Brussel

Resources

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.