NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL64

PSNL64

Dossier N°64: Wanneer HR mislukt…

In HR worden vaak ballonnetjes opgelaten. Sommigen blijven maar stijgen, anderen worden doorprikt nog voor ze enige hoogte halen. Tussen ideaal en werkelijkheid staan slechte modellen, een foute timing, verkeerd begrepen noden, en natuurlijk ook wetten en praktische bezwaren. HR slaat de bal wel eens mis, maar kan net zo goed een beschuldigende vinger uitsteken naar bedrijfsleiding, medewerkers, overhe

COVERSTORY

Peggy Maes (Stanley Black & Decker)
Peggy Maes is een vat vol energie, een vrouw die weet wat ze wil, en daar dan ook voluit voor gaat. Een vrouw die zich als een vis in het water voelt in grote Amerikaanse multinationals, en zegt waar het op staat, tegen medewerkers, tegen haar CEO en tegen journalisten.

GROOT INTERVIEW

Thomas Davenport
Thomas Davenport schreef samen met Brook Manville een anekdotisch boek – ‘Judgement Calls: 12 stories of big decisions and the teams that got the right’ – over hoe belangrijke beslissingen tot stand komen. “We moeten minder aandacht besteden aan Grote Leiders”

ANDERZIJDS

20ste mRH-congres in Venetië
“Geluk (op het werk) is een keuze”, zo luidde een van de conclusies van het mRH-congres dat doorging van 23 tot 25 mei. En ook al is het niet de taak van de onderneming is om mensen gelukkig te maken, ze moet op zijn minst de juiste voorwaarden.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.