NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL65

PSNL65

Dossier N°65: Nieuwe manieren van leren

De tijd dat leren gebeurde door allemaal samen in een klaslokaal te zitten en te luisteren naar een expert die kwam uitleggen hoe de vork precies aan de steel zat, ligt achter ons. Vandaag leren we via sociale media, doen we aan blended learning, en komt wat we moeten weten zonder dralen op onze smartphone of tablet terecht. Toch?

COVERSTORY

Rudi Nerinckx (Tessenderlo Group)
Globalisering, herpositionering, fusies en overnames… De carrière van Rudi Nerinckx is een aaneenschakeling van veranderingen. Ook vandaag, als Chief HR Officer bij Tessenderlo Group, de multinational die uit Tessenderlo Chemie is ontstaan, bestaat zijn voornaamste taak erin de metamorfose van het bedrijf vanuit HR te ondersteunen.

GROOT INTERVIEW

Albert Nussbaum
Albert Nussbaum startte zijn carrière als onderzoeker aan de faculteit psychologie van de universiteit van Aachen in Duitsland. Na acht jaar ging hij aan de slag bij Mercuri Urval, waar hij vandaag de leiding heeft voor Centraal-Europa, met naast Duitsland ook België, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Een gesprek.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.