NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL66

PSNL66

Dossier N°66: HR: de essentie

Vooraleer verder te gaan met een doorgedreven, strategisch HR-beleid, moet de HR-directeur zich er van vergewissen dat het aan de basis goed zit. Maar wat zijn die ‘basics’ vandaag de dag? Wat maakt nu eigenlijk de essentie uit van humanresourcesmanagement? Wat zijn de fundamenten? En wat moet er minimaal op die fundamenten gebouwd worden? En wat betekent het dan als we zeggen dat HR de essentie is? Enkele interessante pistes.

COVERSTORY

Jeroen Vermeire (IPG Group)
Jeroen Vermeire vond als student al dat de sociale sector de aansluiting bij een economisch model miste, en dus koos hij resoluut voor een carrière in HR. Niet vies van uitdagingen, mikt hij hoger dan het eigen bedrijf, en wil hij de hele sector van de contact centers vooruithelpen.

GROOT INTERVIEW

Pieter Timmermans
Als lid van de Groep van Tien bepaalt Pieter Timmermans mee de sociaaleconomische spelregels die ook in uw bedrijf gelden. Onlangs schoof hij binnen het VBO op naar de functie van Gedelegeerd Bestuurder, zeg maar de ‘patron der patrons’. “We kunnen winnen, maar we gaan er iets voor moeten doen”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.