NL | FR | LU
Peoplesphere

De sleutels voor het invoeren van een evaluatiedynamiek met toegevoegde waarde

De prestaties van medewerkers meten wekt vaak argwaan, alsof dat neerkomt op het willen controleren van individuen, het met de vinger wijzen van zwakheden of slechte resultaten. Een vaststelling die misschien nog meer van toepassing is in een non-profitomgeving. Als uw organisatie zijn collectieve performantie wil verbeteren via een intelligent proces, waarbij HR-gegevens verzameld en geanalyseerd worden, dan wint ze ook bij de verbetering van de kwaliteit van de evaluaties met het oog op verbeteren, ontwikkelen en uitmunten.

In navolging van de studiedag op 31 januari over “Innovation + Quality + Metrics”, worden drie workshops georganiseerd gedurende het jaar 2012. Deze tweede workshop heeft tot doel een voorstelling te geven van verschillende mogelijkheden en zeer concrete oplossingen die u in staat stellen om ook bij u kwalitatieve evaluaties met toegevoegde waarde voor de organisatie en het individu in te voeren.

Resources

Intro van Peoplesphere
Presentatie van Berenschot
Presentatie van de TEC
Presentatie van Christelijke Mutualiteit

Programma

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.