NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL68

PSNL68

Dossier N°68: Coworking

Over waarden en cultuur wordt veel gezegd en geschreven, maar zeer vaak blijft het vaag en onduidelijk. Maar als dit dossier al één ding duidelijk maakt, dan is het dat cultuur en waarden de essentie uitmaken van de identiteit van een organisatie. Een dossier over het onmeetbare meten, over cultuurverandering, over culturen die duidelijk en consequent zijn, en meer zijn dan kadertjes aan de muur en woorden in een brochure.

COVERSTORY

Annelies Missotten (PepsiCo)
Annelies Missotten is sinds anderhalf jaar HR-directeur bij PepsiCo. Neen, niet zomaar het bedrijf dat ‘die andere cola’ maakt, maar de Belgische poot van ‘s werelds tweedegrootste voedingsmiddelenbedrijf.

GROOT INTERVIEW

Frank Vander Sijpe
Wie zich gelukkig voelt op het werk, wil en kan ook langer werken. Een belangrijke vaststelling voor bedrijven en voor de maatschappij in haar geheel. Gesprek met Frank Vander Sijpe, directeur HR-research bij Securex.

ANDERZIJDS

Managing your boss
In 1980 al verscheen ‘Managing Your Boss’, een artikel van John Gabarro en John Kotter. 32 jaar later spreken we met John Kotter en leggen zijn idee voor aan twee ervaren HRprofessionals.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.