NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL72

PSNL72

Dossier N°72: Foto van de uitzendsector

Naar schatting kende de activiteit van de uitzendsector, beschouwd als een goede barometer voor de arbeidsmarkt, in 2012 een daling van 7,5 tot 9%. De afgelopen twee jaar tekende de sector een groei op, waardoor hij bijna het niveau van voor de crisis bereikte. Welke situatie gaat achter dit cijfermateriaal schuil? Welke belangrijke tendensen kenmerken de ontwikkeling van de uitzendsector? Vult hij de bedrijfsbehoeften in? Vanuit het oogpunt van de gebruiker trok Peoplesphere op onderzoek uit.

COVERSTORY

Heidi Van Herweghe (BOSS paints)
“Ik ben daar heilig van overtuigd: als je wil dat je klant gesoigneerd wordt, soigneer dan in eerste instantie je medewerkers.” Neen, niet de woorden van Heidi Van Herweghe, wel van haar baas, Toon Bossuyt. Wie voor zo’n CEO als HR werkt, weet dat zich gesteund, maar ook dat de verantwoordelijkheid groot is.

GROOT INTERVIEW

Monica De Coninck (Barco)
Monica De Coninck maakte in december 2011 de stap van het Antwerpse OCMW naar de federale regering. Wanneer we haar spreken half februari moet de grote betoging in Brussel nog plaatsvinden. Gesprek over zand en olie, over regels en procedures, over pesten en discriminatie.

ANDERZIJDS

Werving
“Ook kmo’s zijn op zoek naar de beste talenten”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.