NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL71

PSNL71

Dossier N°71: HRM Night 2013

Op donderdag 28 maart, tijdens de vierentwintigste HRM Night, wordt bekendgemaakt wie zich ‘HR Manager van het Jaar’ mag noemen. Diezelfde avond weten we ook wie met de titel van ‘HR Young Talent van het Jaar’ mag pronken. Peoplesphere wijdt deze maand het dossier aan de genomineerden en hun dossier.

COVERSTORY

Jerry Tims (FedEx)
Vanuit het centrum van Brussel is Jerry Tims verantwoordelijk voor het HR-beleid van koerierdienst FedEx in Europa, het Midden-Oosten, het Indiase subcontinent, en Afrika. Een gesprek over Amerikaanse expats en culturele verschillen, over paars bloed en big data. “In de toekomst is geld veel minder de kritische factor, maar wel talent.”

GROOT INTERVIEW

Eric Van Zele (Barco)
Manager van het Jaar Eric Van Zele is CEO van Barco, het West-Vlaamse technologiebedrijf dat bij zijn komst in moeilijke papieren zat, maar vandaag opnieuw scoort over de hele lijn. “Je moet de energie die latent aanwezig is in een organisatie kunnen mobiliseren: dat is mission critical”, klinkt het.

ANDERZIJDS

Business Valuation
Wat bepaalt de waarde van de onderneming, en hoe wordt die waarde beïnvloed door de keuzes die we maken? En wat met het operationele en financiële risico? Al wie mee de strategische beslissingen neemt in een organisatie, zou op deze vragen een antwoord moeten kunnen geven.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.