NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL75

PSNL75

Dossier N°75: Leren

We spreken vaak over trainingen, opleidingen en cursussen, en houden statistieken bij van wie hoeveel uur in het klaslokaal heeft doorgebracht. En na de opleiding vragen we aan de medewerker of de lesgever goed was, of het onderwerp interessant was en wat hij vond van het lesmateriaal. Maar vaak gaat het nog te weinig over de essentie: hebben we iets geleerd dat we kunnen toepassen in onze job, vandaag en in de toekomst?

COVERSTORY

Katelijne Siebens (Alken-Maes)
De challenger op de Belgische biermarkt zoekt de juiste talenten die zich goed voelen in een competitieve, specifieke sector die continu in beweging is. Gesprek met HR Director Katelijne Siebens. “HR is gebaat met generalisten met oog voor resultaat”

GROOT INTERVIEW

René Stockman
Met broeder René Stockman, de Generale Overste van de Broeders van Liefde, spreken over leiderschap, dat is het onderwerp waarover al zoveel is gezegd en geschreven bekijken vanuit een heel andere hoek.

ANDERZIJDS

Band werknemer – bedrijf
“Ik ‘hartje’ mijn bedrijf”: dat is een autosticker die je niet vaak ziet. We gaan op zoek naar wat een goede relatie tussen werknemer en bedrijf betekent en hoe we die kunnen bewerkstelligen.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.