NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL76

PSNL76

Dossier N°76: Management op afstand

Meer en meer veranderen hiërarchische piramides in netwerken, en worden kantoren ontmoetingsplaatsen waar medewerkers alleen nog komen om belangrijke besprekingen te houden. Globalisering wil zeggen dat bedrijven verspreid zitten over alle continenten, en dat zakenpartners met wie intensief wordt samengewerkt te ver zitten om regelmatig op bezoek te gaan.

COVERSTORY

Dirk Van Mechelen (Nissan)
Interim-manager Dirk Van Mechelen, vandaag HR Director Benelux bij Nissan, verkiest het plezier van steeds nieuwe uitdagingen boven de zekerheid van het contract van onbepaalde duur. Gesprek over creativiteit, toegevoegde waarde en pionieren, en identificatie met het bedrijf waarvoor je werkt.

GROOT INTERVIEW

Hendrik Bogaert
Een ex-McKinsey-man en ondernemer die bevoegd is voor Ambtenarenzaken en Modernisering van de Openbare Diensten? Hendrik Bogaert ziet in die botsing van culturen net een meerwaarde. “Elk schakeltje in mijn beleid leidt naar meer respect.”

ANDERZIJDS

Zomerdrukte
De zomer als kalme periode van het jaar? Bij u misschien, maar niet overal. Sommige bedrijven kennen net nu hun piekperiode.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.