NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL81

PSNL81

Dossier N°81: De ROI van HR

Is het omdat de economische crisis ons allemaal met de neus op de feiten heeft gedrukt dat we ROI prominent op de agenda zetten? Misschien. Maar anderzijds is het ook een antwoord op een zeer terechte vraag naar de effecten van de inspanningen die bedrijven leveren op vlak van HR. In dit dossier gaan we dieper in op de ROI van HR, met speciale focus op evaluatie en ontwikkeling.

COVERSTORY

Jean-Luc Van Vyve (Campbell’s)
Jean-Luc Van Vyve, vandaag de HR-verantwoordelijke bij Campbell’s, is een échte Business Partner, steeds balancerend tussen HR en operaties. “Je hebt de mensen nodig om te verbeteren en kwaliteit te garanderen.”

GROOT INTERVIEW

John Crombez
Voor de ene is hij een held, terwijl de andere het toch veeleer over een heksenjacht heeft. Zelf blijft hij er rustig onder. “Ik ben bevoegd voor fraudebestrijding, en dat is wat ik doe”, zegt John Crombez.

ANDERZIJDS

Jaarwisseling
Sommige momenten zijn bij uitstek geschikt om even stil te staan bij wat was en wat zal komen. Een jaarwisseling, bijvoorbeeld. Peoplesphere contacteerde enkele mensen die afgelopen jaar op de cover stonden om net dat te doen.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.