NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL80

PSNL80

Dossier N°80: Digital HR

Ook binnen HR is technologie vandaag niet meer weg te denken. Eerst intern binnen de personeelsafdeling om administratieve taken efficiënter af te handelen, later ook als manier om managers en medewerkers hun administratie zelf in handen te laten nemen om op die manier eigenaar te worden van een deel van het proces. Maar wie denkt dat eHRM of Digital HR stopt bij de administratie, is niet meer mee: training & development, talent management, compensation & benefits…

COVERSTORY

Stijn Nauwelaerts (Microsoft International)
Als General Manager Human Resources bij Microsoft International tracht Stijn Nauwelaerts via zijn HR-strategie de 40.000 medewerkers in zijn deel van de wereld effectief te laten bijdragen aan de grote veranderingen die aan de gang zijn.

GROOT INTERVIEW

Pascal Cools (Flanders DC)
Pascal Cools, algemeen directeur bij Flanders DC, kan het niet genoeg benadrukken: innovatie en creativiteit zijn levensnoodzakelijk voor elke onderneming die niet alleen is op de wereld.

ANDERZIJDS

Werkenindetoekomst
Nieuwsgierigheidsleraar, Manager digitale dood of Digitale diëtist: in de toekomst zullen er heel andere beroepen zijn, beroepen waar we ons vandaag weinig bij kunnen voorstellen.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.