NL | FR | LU
Peoplesphere

Sport binnen het bedrijf, de gezondheidswinst van morgen? Een nieuw witboek dat gratis kan worden gedownload.

Sport binnen het bedrijf, de gezondheidswinst van morgen? Een nieuw witboek dat gratis kan worden gedownload.

Door de gezondheidscrisis is de gezondheid van de werknemers opnieuw een centraal aandachtspunt voor de werkgevers geworden. Verhoogde kwetsbaarheid, verhoogde psychosociale risico’s, verhoogde sedentaire levensstijl… Steeds meer bedrijven wenden zich specifiek tot bedrijfssport om de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers te verbeteren. Sportactiviteiten op het werk zijn niet alleen een kwestie van volksgezondheid, maar blijken ook een effectieve hefboom te zijn voor het werkgeversimago, de betrokkenheid en de bedrijfscultuur. 
  • Hoe kan een bedrijfssportprogramma gezondheidsproblemen op het werk helpen voorkomen? 
  • Wat zijn de echte voordelen van sport voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van werknemers? 
  • Hoe kan lichaamsbeweging een zittende levensstijl tegengaan en het absenteïsme in het bedrijf verminderen? 
Ontdek de 6 belangrijkste voordelen van sport op de fysieke en mentale gezondheid van werknemers. Ondersteund door recente studies, trends, getuigenissen van deskundigen en aanbevelingen om u te inspireren en een sport- en gezondheidscultuur in uw organisatie in te voeren en het welzijn van uw werknemers te verbeteren.

Ja, ik wil graag meer weten over het Gymlib Sport en Wellness aanbod.Nee, ik wil niet meer weten over het Sport en Wellness aanbod van Gymlib

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.