NL | FR | LU
Peoplesphere

Veronique Vogeleer (Brussels Airport Company), HR Manager of the Year 2016!

Gedaan met wachten, we weten eindelijk wie de winnaars van de awards uitgereikt tijdens de 27ste HRM Night zijn! Na deliberatie van de jury, en de stemming van het publiek, is het Veronique Vogeleer (HR Manager van Brussels Airport Company) die verkozen is tot HR Manager of the Year 2016. De staande ovatie die ze kreeg toen ze het podium besteeg, was voor haar waarschijnlijk een nog grotere prijs dan de award zelf. Een emotionele avond om nooit te vergeten!

Ook Sakina Yildirim (HR Manager van CHR de la Haute Senne) werd gevierd. Zij werd verkozen tot Young HR Talent of the Year. Het bedrijf EASI, gevestigd in Nijvel, Leuven en Luik, mag een jaar lang de titel HR Team of the Year dragen.

Tenslotte volgt Jean-Jacques Cloquet (CEO – Brussels South Charleroi Airport) Miel Horsten (CEO – ALD Automotive) op als Peoplesphere CEO of the Year, een award die de jury uitreikt aan CEO’s die de echte waarde van mensen in hun bedrijf erkennen.

Van harte gefeliciteerd aan alle laureaten, maar ook uiteraard aan alle andere genomineerden, wiens bijdrage onontbeerlijk was voor het succes van de 27ste editie van de HRM Night.

Vanaf vandaag (woensdag 13 april) kunt u ook gratis het interview van Peoplesphere met Veronique Vogeleer, op de cover van uw Peoplesphere print editie, downloaden! Stay connected!

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.