NL | FR | LU
Peoplesphere

Hoe ontwikkel je een salaris-politiek die tegelijk strategisch en aantrekkelijk is, aangepast aan de niet-commerciële sector?

Een remuneratiesysteem dat tegelijk strategisch en aantrekkelijk is, dat aangepast is aan de realiteit van de sector, en dat rekening houdt met de budgettaire beperkingen: het is een hele uitdaging voor de HR-verantwoordelijken in de non-profit.

Die vaststelling kwam duidelijk naar voor tijdens de twee studiedagen die Peoplesphere (toen nog HR Tribune) weidde aan het beheer van de Human Resources in de non-profit. Dit gaat veel verder dan een discussie over enkel en alleen Compensation & Benefits. Deze workshop zal u de nodige sleutels aanreiken die u zullen bijstaan bij het oriënteren van uw aanpak, het identificeren van uw marktreferenties, het positioneren van en communiceren over uw salarispolitiek. Dat alles uiteraard in lijn met de visie, missie en strategie van uw organisatie.

Resources

Presentatie van Mo Deckers,
Introductie van een nieuwe salarispolitiek
bij de Stichting tegen Kanker
Presentatie van Frédéric Demars,
De MIVB, van een ‘historische’ remuneratie naar een strategische remuneratie

Programma

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.