NL | FR | LU
Peoplesphere

Hoe ontwikkel je een salaris-politiek die tegelijk strategisch en aantrekkelijk is, aangepast aan de niet-commerciële sector?

Een remuneratiesysteem dat tegelijk strategisch en aantrekkelijk is, dat aangepast is aan de realiteit van de sector, en dat rekening houdt met de budgettaire beperkingen: het is een hele uitdaging voor de HR-verantwoordelijken in de non-profit.

Die vaststelling kwam duidelijk naar voor tijdens de twee studiedagen die Peoplesphere (toen nog HR Tribune) weidde aan het beheer van de Human Resources in de non-profit. Dit gaat veel verder dan een discussie over enkel en alleen Compensation & Benefits. Deze workshop zal u de nodige sleutels aanreiken die u zullen bijstaan bij het oriënteren van uw aanpak, het identificeren van uw marktreferenties, het positioneren van en communiceren over uw salarispolitiek. Dat alles uiteraard in lijn met de visie, missie en strategie van uw organisatie.

Programma

08h45 Welkom
09h15 Inleiding
09h30 Eerste getuigenis:
Stichting tegen Kanker, Mo Deckers (HR Manager)
10h00 Workshop rond remuneratiestrategie,
geleid door Bert De Greve (Senior Manager)
11h00 Pauze
11h15 Tweede getuigenis:
MIVB, Frédéric Demars (Social Affaires & Remuneration Manager)
11h45 Feedback op workshop en getuigenissen
12h30 Vragen/Antwoorden en debat
13h00 Lunch en networking

Plaats

FOD Sociale Zekerheid
Espace Zen – Kruidtuinlaan 50, 1000 Brussel

Resources

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.