NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL92

PSNL92

Dossier N°92: Red het middle management!

Op het menu in het dossier van de maand januari 2015 staat een thema dat relevanter is dan ooit. De titel van ons dossier luidt: Red het middelmanagement!

COVERSTORY

Leo Depestele (Sarens)
Van een omgeving waar ondernemerschap het kernwoord was, evolueert Sarens naar een organisatie met een uitgebouwde structuur, standaarden en policies. Leo Depestele, die zijn carrière startte bij Metalurgie Hoboken-Overpelt, is de eerste HR-directeur op groepsniveau, en leidt mee de veranderingen in goede banen. “Hoezeer ik ook van structuren houd, ik ben ook de eerste om toe te geven dat er op alles uitzonderingen zijn.”

PEOPLE COMPANY

Schoenen Torfs
Torfs, dat is de gekende schoenwinkelketen, maar ook de naam van de CEO van de onderneming. Wouter Torfs heeft een duidelijke visie over hoe hij zijn bedrijf wil leiden, een visie die hij maar wat graag deelt met iedereen – klanten, collega’s, werknemers en concurrenten. “We willen meerwaarde creëren voor álle stakeholders, voor de aandeelhouder, maar ook voor de medewerkers, de klanten, de samenleving.”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.