NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL94

PSNL94

Dossier N°94: Reward and Communication

Uit onderzoek van een toonaangevend verzekeringsbureau blijkt dat slechts 9% van de werknemers in België het remuneratiebeleid van hun bedrijf goed begrijpen. Dat betekent dus dat 9 op 10 van de werknemers hun verloning onvoldoende begrijpen. Dit kan uiteraard leiden tot frustraties. De werkgever vindt dat de werknemer nooit tevreden is, de werknemer daarentegen begrijpt niet wat de werkgever hem aanbiedt!

Coverstory

Mieke Hullebroeck (Stad Gent & OCMW Gent)
Werken bij de overheid is hip. Het duffe imago van de ambtenaar behoort tot het verleden. Dat is meer dan ooit het geval in Gent. Twee jaar geleden kreeg de stad de titel van ‘Best workplace’ en sinds begin dit jaar mag Daniël Termont zich de op één na beste burgemeester van de wereld noemen. Om maar te zeggen: Gent ligt goed in de markt. Toch staat de stad als werkgever voor een grote uitdaging. Sinds eind maart staat Mieke Hullebroeck aan het hoofd van een nieuwe personeelsdienst, die alle medewerkers van de stad en het OCMW groepeert.

PeopleCompany

TE Connectivity

Theorie

Kennis is macht

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.