NL | FR | LU
Peoplesphere

14 april: European Employers’ Day

De European Employers’ Day (EED) is een initiatief van de Europese publieke werkgelegenheidsdiensten. Met deze actie willen ze het belang van hun samenwerking met werkgevers onderstrepen. Ze inspireren zich daarbij aan een vroegere actie van VDAB.

Werkgevers zijn een onmisbare partner voor de publieke werkgelegenheidsdiensten. Met deze actiedag wil het European Network of PES (Public Employment Services) duidelijk maken dat ze dezelfde uitdagingen aangaan. Ze willen werkgevers beter bewust maken van hun aanbod voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Alle Europese lidstaten, aangevuld met Noorwegen en IJsland, doen mee aan de actie. Elke lidstaat kiest zelf een dag in de periode van 4 – 14 april.

Deze Europese actiedag is mee geïnspireerd door het voorbeeld van VDAB. Twee jaar geleden gingen de VDAB-medewerkers massaal de straat op. Toen brachten ze de formule van de Individuele Beroepsopleiding (IBO) onder de aandacht van de KMO’s.

Op donderdag 14 april gaan de VDAB-medewerkers opnieuw de baan op. Hun bedrijfsbezoeken staan nu in het teken van alle vormen van werkplekleren. In een direct, sympathiek contact wil VDAB aangeven hoe werkplekleren voor werkgevers een interessant aanbod inhoudt om hun toekomstige medewerkers zelf op te leiden.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.