NL | FR | LU
Peoplesphere

3 grote uitdagingen voor het runnen van de salarisadministratie van de toekomst – download de SAP en Peoplesphere white paper.

3 grote uitdagingen voor het runnen van de salarisadministratie van de toekomst – download de SAP en Peoplesphere white paper.

SAP België en Luxemburg heeft een panel van ervaren professionals in dit specifieke gebied samengebracht om hun expertise en hun scherpe blik op de evolutie van de HR-business te delen.
Doelstelling van het debat: begrijpen wat de impact is van de pandemie op digitale transformatie en toekomstige ontwikkelingen in tools en praktijken voor salarisadministratie in kaart brengen.

Met dit debat willen we de HR-gemeenschap een strategisch kader bieden over huidige en toekomstige ontwikkelingen van platformen, oplossingen en tools die het beheer van payroll, talent en HR-gegevens mogelijk maken. Kortom alle activiteiten die de Employee Experience bepalen. Zo kan u makkelijker de toekomst uittekenen van uw HR-afdeling en om met volledige kennis van zaken uw “battles” kiezen.

De 3 thema’s die tijdens dit debat werden besproken zijn:
• de technologie die door platformen is ontwikkeld om hun efficiëntie te verhogen,
• flexibel en hybride werken en hoe daarmee om te gaan, en
• de nieuwe verwachtingen van werknemers ten opzichte van hun werkgever en hoe die sneller dan we denken een rol gaan spelen.

Meer weten? Download hier de SAP white paper, “3 grote uitdagingen voor het runnen van de salarisadministratie van de toekomst”.

Privacy Policy
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in een computerbestand in overeenstemming met ons privacybeleid.
Ik ga akkoord om de e-newsletter van Peoplesphere en persoonlijke berichten van SAP te ontvangen. Ik kan me op elk moment afmelden door een eenvoudig verzoek per e-mail of via de links voor afmelding.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.