NL | FR | LU
Peoplesphere

Hybride werken stimuleert de stijgende vraag naar coworking spaces die steeds meer geïntegreerd worden in het sociale en economische leven.

International Workplace Group, aanbieder van hybride werkoplossingen met merken als Spaces en Regus, kondigt de opening van twee nieuwe moderne, flexibele werkplekken aan. Nu hybride werken ook in België steeds populairder wordt, is het aantal aanvragen bij vestigingen van International Workplace Group sterk gestegen en het bedrijf is van plan zijn expansie te versnellen om aan de stijgende vraag te voldoen.

De toevoeging van de nieuwste vestigingen van International Workplace Group in Mont-Saint-Guibert en Schaarbeek volgt op de hoogste omzet ooit in de 35-jarige geschiedenis van het bedrijf en de snelle groei van het netwerk, waarbij alleen al in de eerste helft van 2024 465 nieuwe vestigingen werden geopend.

Het nieuwe Regus kantoor, gelegen in Axis-Parc – een bruisende kantoorsite met uitgebreid dienstenaanbod waaronder kinderdagverblijf, copycenter, sportclub, restaurants en autoverhuur – maakt deel uit van het streven van International Workplace Group om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar hoogstaande flexibele werkruimtes in de regio. Door een kwalitatieve kantoorruimte te openen in Axis-Parc – op vijf minuten van universiteitsstad Louvain-la-Neuve en in de onmiddellijke nabijheid van drie belangrijke verkeerswegen – de autosnelweg E411, de N4 en de N25 – stelt International Workplace Group mensen in staat om dichter bij huis te werken en de dagelijkse verkeersdrukte te omzeilen zodat ze minder ver en lang moeten pendelen. Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt ruimte aan gevestigde bedrijven en startende ondernemingen in verschillende sectoren.

Daarnaast opent ook een nieuw Regus-kantoor in Brussel Noord, in de gemeente Schaarbeek – in het bekende winkelcentrum Docks Bruxsel. Goed omringd door openbaar vervoer, vlak aan het treinstation van Schaarbeek, is de locatie goed bereikbaar. De site biedt een waaier aan services: van winkels en horeca tot sport en vrije tijd. Het Regus-kantoor zal over twee verdiepingen maar liefst 1.500m2 aan kantoren, flexwerkplekken en meetingruimtes bieden.

Met de Design Your Own Office-service van International Workplace Group kunnen bedrijven zelf hun ruimte volledig invullen en aanpassen aan hun wensen. Partners krijgen toegang tot het International Workplace Group-platform om het rendement op hun vastgoed zo groot mogelijk te maken, mede doordat ze direct kunnen profiteren van de snelgroeiende vraag naar hybride werken. Met een jaarlijkse investering van ongeveer 50 miljoen pond (59 miljoen euro) in het technologieplatform, biedt International Workplace Group partners ondersteuning op het gebied van ontwerp, inrichting, verkoop- en marketingactiviteiten. Partnerlocaties kunnen in een paar maanden van concept naar een volledig operationele kantoorlocatie gaan. Het partnermodel zorgt voor een maandelijkse vaste inkomstenstroom zonder zorgen om lange leegstandperiodes, verlengingen of een te grote afhankelijkheid van enkele huurcontracten.

Door de explosieve groei van de markt, waarbij bedrijven van alle groottes kiezen voor hybride werken op de lange termijn, verwacht men dat in 2030 30% van al het commercieel vastgoed zal bestaan uit flexibele werkplekken. Met International Workplace Group kunnen partners profiteren van deze snelgroeiende sector, terwijl ze worden ondersteund door de jarenlange ervaring van International Workplace Group.

Mark Dixon, CEO en oprichter van International Workplace Group PLC: “Als belangrijke zakelijke knooppunten zijn deze Regus-locaties vlakbij Louvain-la-Neuve en Brussel fantastische plekken om onze uitbreidingsplannen een duwtje in de rug te geven. De behoefte aan flexibele werkplekken van hoge kwaliteit blijft stijgen nu hybride werken de norm wordt. We zijn verheugd om samen te werken met Immobilier Dumont 6 en Portus Retail om ons Regus-merk verder te ontwikkelen onder een beheerovereenkomst die een geavanceerde werkruimte toevoegt aan hun gebouwen.”

“Onze openingen in Mont-Saint-Guibert en Schaarbeek komen op het moment waarop steeds meer bedrijven ontdekken dat flexibel werken de tevredenheid van werknemers vergroot en tegelijkertijd het milieu helpt. Het is ook bewezen dat ons werkplekmodel de productiviteit verhoogt en een bedrijf de mogelijkheid biedt om op of af te schalen tegen aanzienlijk lagere kosten.”

Peter Todd, Founder van Portus Retail: “We zijn verheugd om samen te werken met International Workplace Group bij de opening van een nieuw Regus center in Docks Bruxsel. Docks is een Carbon Net Zero gecertificeerde unieke stedelijke ervaring die kantoren, winkels, ontspanning, eten, cultuur en entertainment combineert. Het centrum is perfect gelegen voor iedereen die naar Brussel reist en het verkeer van de drukke hoofdstad wil vermijden. Docks Bruxsel is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer zoals trams, treinen, bussen en zelfs watertaxi’s. We geloven dat deze locatie zeer goed zal dienen als flexibele werkplek.”

 

Bron & foto : IWG

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.