NL | FR | LU
Peoplesphere

Activ’, een digitaal platform voor sport, cultuur en ontspanning nu beschikbaar voor de werknemers.

Nu het einde van de coronacrisis geleidelijk aan in zicht komt, kan er voorzichtig ook weer aan samen sporten en ontspannen gedacht worden. Monizze, de digitale specialist in maaltijd-, eco- en cadeaucheques, lanceert in dat kader Activ’: een online platform waarop werknemers tegen onklopbare prijzen onmiddellijk allerhande activiteiten voor sport, ontspanning, cultuur en zelfs kinderkampen kunnen boeken.

Een yoga -of fitnesssessie, een partijtje tennis, een museumbezoek, een filmticket of een bezoek aan de dierentuin… Vanaf mei kunnen werkgevers sport- en cultuurcheques tot €100 (netto voor de werknemer) aanvragen bij Monizze, de 100% digitale speler die met deze nieuwe oplossing haar aanbod van maaltijd-, eco -en cadeaucheques verrijkt. Dit jaarlijkse budget is vrijgesteld van sociale lasten voor werkgevers en onbelastbaar voor de werknemers. Alle activiteiten kunnen bovendien online voorgesteld worden aan werknemers via Activ’, wat papieren cheques overbodig maakt.

“Activ’, dat is de sport- en cultuurcheque, maar dan digitaal heruitgevonden”, verklaart Jean-Louis Van Houwe, Oprichter en CEO van Monizze. “De voordelen voor werknemers zijn duidelijk: een grotere netto koopkracht en betere prijzen. Daarnaast zijn we ook blij de sport -en cultuursector een hart onder de riem te kunnen steken, want zij zijn natuurlijk extra hard getroffen in deze moeilijke tijden.”

Ook voor de werkgevers is er winst, want zij krijgen frisse(re) en gezonde(re) werknemers, en zoals de oude Romeinen al wisten: mens sana in corpore sano. “In tijden van Coronaquarantaine en verplicht thuiswerken zal opnieuw samen kunnen sporten en ontspannen met de collega’s een verademing zijn. Een actieve levensstijl bevordert immers het mentale en fysieke welzijn van de medewerkers, met minder ziekte en een hogere productiviteit tot gevolg. Dit kan onze bedrijven dan ook alleen maar ten goede komen bij het hernemen van de activiteiten.”

Werknemers kunnen het platform bovendien blijven aanwenden ook nadat het toegewezen bedrag opgebruikt is. Zij kunnen zo blijvend profiteren van de betere voorwaarden om bijvoorbeeld activiteiten toe te voegen of een maandabonnement te verlengen. Activ’ biedt tot slot ook een hele reeks kinderenkampen aan.

De geldigheidsduur van Activ’ bedraagt 15 maanden, telkens van 1 juli tot 30 september van het daaropvolgende jaar. Het platform is toegankelijk via myMonizze of de Monizze-app.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.